Kontakt
Zagrebačka 171, 34000 Požega
info@agronom.hr
Tel: +385.34.319.050
Poslovni upiti
Zvonimir Vuković
Email: zvonimir.vukovic@agronom.hr
Poslovni upiti
Goran Bajt
Email: goran.bajt@agronom.hr

Pravila privatnosti i kolačići

Stranica može upotrebljavati tehnologiju koja se zove „kolačići“ (Cookies).

Kolačići su malene tekstualne datoteke koje sadrže informacije koje internetska stranica koju posjećujete pohranjuje na
vašem računalu. Koriste se za osiguravanje dodatnih funkcionalnosti stranice i za analizu uporabe stranice. Postoje dvije vrste kolačića:

Stalni kolačići: Ta vrsta kolačića koristi se za „pamćenje“ informacija poput korisničkog imena i lozinke i na računalu se pohranjuje na određeno vremensko razdoblje ili dok se ne odlučite „odjaviti“ sa servisa pretplate. Ako ne koristite funkciju „U budućnosti me ne pitaj za moje korisničko ime i lozinku“, takvi kolačići neće se pohranjivati na vašem računalu.

Privremeni kolačići: Ta vrsta kolačića upotrebljava se za praćenje, npr. jezika koji ste odabrali za internetsku stranicu. Tijekom posjete stranici takvi kolačići pohranjuju se privremeno u memoriju vašeg računala. Privremeni kolačić ne pohranjuje se dugotrajno na računalu i u pravilu nestaje nakon zatvaranja internetskog preglednika. Uporabom takvih kolačića Agronom d.o.o. želi bolje određivati odgovarajuće informacije za korisnike.

Agronom d.o.o. upotrebljava i kolačiće Google Analytics kako bi im omogućila prepoznavanje određenih demografskih podataka u marketinške svrhe. Korisnici ostaju anonimni našoj tvrtki koje od dobavljača dobiva odabrane informacije kako bi se učinkovitije usmjerilo na tržišne aktivnosti. Ako ne želite prihvatiti uporabu kolačića Agronom d.o.o., u većini preglednika možete promjenom postavki preglednika konfigurirati preglednik da odbija kolačiće. Međutim, to može ograničiti funkcionalnost i korist koju imate od stranice.

Ukoliko imate pitanja vezanih za privatnost i način prikupljanja podataka, možete se javiti:

Dino Tomljanović, mag.oec.,
dino.tomljanovic@agronom.hr
+385992648048

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje iskustvo.